pennenhouder - mondialgiftseu-logo

pennenhouder

balpennen bedrukt in een mooie pennenhouder maken een uitstekend relatiegeschenk. We kunnen de pen vaak ook graveren. 

€ 19,41

Iedereen heeft een penpot op zijn bureau staan.

Tot nu diende dit enkel om uw pennen in te steken maar deze stijlvolle en lichtgevende penpot zorgt er ook voor dat u uw Smartphone of andere toebehoren kan opladen.

Geleverd in kartonnen geschenkverpakking met magnetische sluiting. 

Logo is enkel beschikbaar in één kleur.

Bekijk product
   
€ 18,57

Update je bureau met deze superhandige draadloze oplader. Deze draadloze oplader is gefabriceerd van ABS en 100% natuurlijk bamboe en past perfect op je bureau of in je woonkamer.

De draadloze oplader is een 5W-oplader en wordt geleverd met een micro-USB-kabel van 150 cm om deze op je USB-lader aan te sluiten.

De pennenhouder is handig om kleine voorwerpen op te bergen om je bureau schoon en georganiseerd te houden.

Draadloos opladen compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8 en hoger.Input 5V / 1A, Draadloze output: 5V / 1A 5W Geregistreerd ontwerp®

Bekijk product
   
€ 5,10

Pennenhouder met hub (4 USB poorten). Inclusief 2 verschillende lichtfuncties.

Bekijk product
   
€ 4,84

Deze penpot / penhouder stimuleerd de creativiteit de hele dag. Door zijn 3 bewegende onderdelen kan je de penhouder zelf vorm geven. Volledig all over te bedrukken aan de 6 zijden. Het ideale, opvallende item voor op ieders bureau.  Gemaakt in ABS materiaal.

Bekijk product
   
€ 3,99

Keramieke pennenhouder in de vorm van een bokshandschoen. Bokshandschoenen beschikbaar in verschillende kleuren.

Bekijk product
   
€ 4,84

Deze praktische pennenhouder staat op elk buro en is voorzien van alarm, tijd, datum en temperatuur.

Dankzij het grote printoppervlak kunnen wij in digitaalprint uw logo in full-colour aanbrengen. Neem voor kleinere aantallen contact met ons op

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Miniatuur vuilbak, waar ongeveer 25 balpennen in kunnen. Ideaal voor pennen, munten, batterijen, enz. - Je kan meerdere vuilbakjes aan elkaar klikken via Click-functie aan de zijkant.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Vier super handige promotionele relatiegeschenk en in een nette verpakking. DeskSetPlus bestaat uit een hardtop muismat, een paar bijpassende onderzetters, zelf-in elkaar zetbare PenPot en mobiele telefoonhouder. Hardtops hebben een blijvende bedrukking onder het oppervlak die verbonden is aan een hoge kwaliteit foambasis.

Dit relatiegeschenk kan worden behandeld met het beschermde patent dat wij hebben op volledig gecertificeerde AntiBug behandeling om ziektekiemen op afstand te houden. Het speciale oppervlak bestrijdt ziektekiemen zodra deze in contact komen met het oppervlak en het is klinisch bewezen dat het 99,9% van de schadelijke bacteriën doodt van 50 gemeenschappelijke organismen zoals MRSA, E.coli en Salmonella en zal deze blijven bestrijden voor de levensduur van het relatiegeschenk . Prijzen zijn inclusief een AntiBug behandeling aan 1 zijde van de relatiegeschenk .

Bekijk product
   
€ 9,47

Bureau pennenhouder met 2.0 USB hub (vier poorten) en blauw licht. Geprint logo kan in de wand geplaatst worden.

Gemaakt in : ABS. 
Nettogewicht: 10.00 gr.

Bekijk product
   
€ 4,58

Kunststof pennenhouder met kalender, klok en temperatuurweergave. Inclusief 1 knoopcel batterij.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Prachtige truck met beweegbare as. Penpet en papiergewicht in 1. Maw een pronkstuk voor op uw bureau. Voorzien van een magneet om je paperclips in bedwang te houden.

Bekijk product
   
€ 5,99

Universele tablethoes waarin de meeste tablets passen. Hoofdvak met gepolsterde wand, pennenhouder, ritssluiting rondom 3 kanten.

Bekijk product
   
€ 5,88

Dit winkelmandje is de exacte kopie van de populaire Halfar Shopper. Alleen veel kleiner en dus veel schattiger.  Ideaal voor promoties bijv. voor cosmetica, voeding, sieraden.  Kan ook dienst doen op bureau als pennenhouder en dergelijke. Beschikbaar in meerdere kleuren.  Kan bedrukt worden.  Gemaakt van Polyester 600d.

Bekijk product
   
€ 6,13

Transparant. Verpakt in geschenkverpakking. Te voorzien van uw logo d.m.v. bedrukking

Bekijk product
   
€ 2,99

Handige pennenhouder met zeer platte verpakking. Zeer geschikt voor mailings. Zwarte randen zijn standaard, rode en blauwe randen zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Verkrijgbaar in 2 formaten. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

In deze kristallen pennenhouder is een 3D lasergravering geplaatst. Dit zorgt voor schitterende effecten. Vraag om een offerte voor uw eigen design!

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Map van Antonio Miró in een elegante combinatie van microfiber en zacht PU-leer. Met elastische sluiting en voorplaat met het merklogo. Binnenzijde met klepzak, pennenhouder en notitieblok van 20 gelinieerde bladzijden. Gepresenteerd in een elegante zwarte doos met het merklogo. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1,76
Ringnotitieboekje met soft-touch omslag van stevig gerecycled karton en balpen van gerecycled, gekleurd karton. Gewaagde kleuren, 70 blanco vellen en pennenhouder op achteromslag. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 3,70
Originele 600D polyester map met afneembare schouderriem. Binnenkant met verwijderbaar notitieblok van 20 blanco zijden, klepzak, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 6,99
Etui voor map / tablet in een originele combinatie van leer en polyester 300D. cover aan de voorzijde met originele, gekleurde flap en bijpassende kleur biezen. Binnenin een notitieblok van 20 gelinieerde bladzijden, pennenhouder, kaarthouder en klep vak. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 4,71
Map in verschillende kleuren van zacht PU-leer, met metalen buitenplaat, speciaal ontworpen voor laserafdrukken. Bijpassende kleur binnenin met notitieblok van 20 gelinieerde bladzjiden, 4 vakken en pennenhouder. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 4,71
Map in verschillende kleuren van zacht PU-leer, met metalen buitenplaat, speciaal ontworpen voor laserafdrukken. Bijpassende kleur binnenin met notitieblok van 20 gelinieerde bladzjiden, 4 vakken en pennenhouder. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 3,70
Originele 600D polyester map met afneembare schouderriem. Binnenkant met verwijderbaar notitieblok van 20 blanco zijden, klepzak, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 6,36
Elegante map in heldere kleuren. Van zacht microfiber, met elastische band, metalen sluiting, speciaal ontworpen voor laserprinten. Binnenkant met notitieblok van 20 blanco vellen, 3 insteekvakken, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 2,37
Stevige, gerecycled, kartonnen map met verstevigingssteken in verschillende kleuren. Binnenkant met uitneembaar notitieboek met 25 gelinieerde vellen met, klepzak, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 3,76
Kleurrijke map van zachte microvezel en met magnetische buitenklep. Binnenzijde in bijpassende kleur met notitieblok van 20 gelinieerde bladzijden, vak en pennenhouder. - Kleur: Beige.
Bekijk product
   
€ 1,76
Ringnotitieboekje met soft-touch omslag van stevig gerecycled karton en balpen van gerecycled, gekleurd karton. Gewaagde kleuren, 70 blanco vellen en pennenhouder op achteromslag. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 1,57
420D polyester, reisdocumententas in origineel, kleurrijk ontwerp met transparant venster voor instapkaart. Gevoerde body in bijpassende kleur, klittenbandsluiting en multi vak aan de binnenzjide met pennenhouder. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 1,76
Ringnotitieboekje met soft-touch omslag van stevig gerecycled karton en balpen van gerecycled, gekleurd karton. Gewaagde kleuren, 70 blanco vellen en pennenhouder op achteromslag. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 5,66
Kleurrijke map van zachte microvezel, met ritssluiting met grote trekker in bijpassende kleur, met magnetische klep te sluiten. Binnnezijde in bijpassende kleur met notitieblok van 20 gelinieerde vellen, vak en pennenhouder. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 5,66
Map met ritssluiting in gevarieerde kleuren en van resistent 600D polyester met versterkte, zwarte bies. Binnenkant met notitieblok van 20 blanco vellen, 2 klepzakken en pennenhouder. - Kleur: Grijs.
Bekijk product
   
€ 4,65
Map in gevarieerde kleuren en van resistent 600D polyester met versterkte, zwarte bies. Binnenkant met notitieblok van 20 blanco vellen, 2 klepzakken en pennenhouder. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1,57
420D polyester, reisdocumententas in origineel, kleurrijk ontwerp met transparant venster voor instapkaart. Gevoerde body in bijpassende kleur, klittenbandsluiting en multi vak aan de binnenzjide met pennenhouder. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 4,65
Map in gevarieerde kleuren en van resistent 600D polyester met versterkte, zwarte bies. Binnenkant met notitieblok van 20 blanco vellen, 2 klepzakken en pennenhouder. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 10,92
Map in een elegante combinatie van zacht leer en microfiber. Binnenkant met kladblok van 20 gelinieerde bladzjiden, rekenmachine inclusief knoopcelbatterij, zakklep, kaarthouders en een pennenhouder.
Bekijk product
   
€ 8,07
Map met soft-touch cover van kurk en binnenin van zacht PU-leer. Met kurk binnenvak, notitieblok met 20 gelinieerde bladzijden en pennenhouder.
Bekijk product
   
€ 5,66
Kleurrijke map van zachte microvezel, met ritssluiting met grote trekker in bijpassende kleur, met magnetische klep te sluiten. Binnnezijde in bijpassende kleur met notitieblok van 20 gelinieerde vellen, vak en pennenhouder. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 2,05
Strak afgewerkte map van gerecycleerd karton met bijpassende balpen van gerecycled karton in dezelfde kleur. Binnenkant met notitieblok met 20 blanco bladzijden, klepzak, kaarthouder en pennenhouder.
Bekijk product
   
€ 3,76
Kleurrijke map van zachte microvezel en met magnetische buitenklep. Binnenzijde in bijpassende kleur met notitieblok van 20 gelinieerde bladzijden, vak en pennenhouder. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 5,66
Kleurrijke map van zachte microvezel, met ritssluiting met grote trekker in bijpassende kleur, met magnetische klep te sluiten. Binnnezijde in bijpassende kleur met notitieblok van 20 gelinieerde vellen, vak en pennenhouder. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 14,25
Map van Alexluca in een elegante combinatie van microfiber en zacht PU-leer. Met dubbele magneetsluiting en een groot binnenvak, kaarthouders, pennenhouder en notitieblok met 20 blanco vellen. Met het merklogo in binnenvoering.
Bekijk product
   
€ 2,37
Stevige, gerecycled, kartonnen map met verstevigingssteken in verschillende kleuren. Binnenkant met uitneembaar notitieboek met 25 gelinieerde vellen met, klepzak, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 27,55
Elegante, PU-lederen notitieblok met geïntegreerde, 3000 mAh oplaadcapaciteit powerbank. Inclusief kaarthouder, pennenhouder en houder voor smartphone en / of andere mobiele apparaten. De gemakkelijke toegang tot het laadstation via micro-USB-kabel - inclusief - maakt deze pad de perfecte gadget voor zaken en studeren. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 2,37
Stevige, gerecycled, kartonnen map met verstevigingssteken in verschillende kleuren. Binnenkant met uitneembaar notitieboek met 25 gelinieerde vellen met, klepzak, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 7,12
Design map met tweekleurenprint in verschillende kleuren, van zacht microfiber met elastische bandsluiting. Overeenkomende kleur binnen met blocnote van 20 blanco bladen, klepzak, kaarthouders en pennenhouder. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 64,60
2-wielige business trolley met meerdere vakken van stevig 1200D polyester. In elegante zwarte kleur, met versterkt handvat in bijpassende kleur met ritssluitingen met hangslotopeningen -inclusief- en praktische voorvakken. Met naamlabel, cijferslot en ritsen in bijpassende kleur. Binnen een gevoerd vak voor laptop tot 17 inch, een aantal vakken en pennenhouder.
Bekijk product
   
€ 5,66
Map met ritssluiting in gevarieerde kleuren en van resistent 600D polyester met versterkte, zwarte bies. Binnenkant met notitieblok van 20 blanco vellen, 2 klepzakken en pennenhouder. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 2,66
Map met originele elastische bandsluiting in gevarieerde kleuren, in glanzende afwerking met zwarte, versterkte biezen. Binnenzijde met afneembaar blok van 30 blanco vellen, transparante klepzak, kaarthouder en pennenhouder. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website